Zaandam-Enkhuizen route probleem

Bespreek hier de routes in de verschillende simulators!
Daymian
Berichten: 17
Lid geworden op: 15 Okt 2009, 16:28

Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor Daymian » 19 Jan 2010, 20:07

Hallo iedereen

Ik heb dus laatst de route Enkhuizen-Zaandam gedownload maar als het spel de route laad komt er deze error:
Failed to open texture file:routes/zd-enk/envfiles/textures/starsky.ace
Kan iemand mij helpen,ditis mijn eerste route :mrgreen:
Hier nog wat informatie:
Windows Vista
MSTS
MSTSBIN(nieuwste)
X-tracks
Newroads

Alvas bedankt

Gebruikersavatar
Bruno
Site Admin
Berichten: 854
Lid geworden op: 14 Jun 2007, 18:38
Locatie: Zwd (Zwijndrecht)
Contact:

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor Bruno » 19 Jan 2010, 22:26

Heb je de installme.bat gedraaid na installatie?
Zo nee, dan moet je dat alsnog doen, deze kun je vinden in de map C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\zd-enk\
Let er op dat je deze in de administratormodus uitvoert ;)

Daymian
Berichten: 17
Lid geworden op: 15 Okt 2009, 16:28

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor Daymian » 20 Jan 2010, 16:51

Heel erg bedankt voor de info :D

Kheb de installme.bat gedraaid maar ik stuit nog steeds op het zelfde probleem :(
Heb je nog suggesties?

Alvast bedankt voor de moeite

(PS kheb m wel als Administrator uitgevoerd)

Gebruikersavatar
Bruno
Site Admin
Berichten: 854
Lid geworden op: 14 Jun 2007, 18:38
Locatie: Zwd (Zwijndrecht)
Contact:

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor Bruno » 20 Jan 2010, 18:13

Als je alleen dat bestand mist, hierbij het bestand, deze kan je plaatsen in de map die je zelf aangeeft.
Krijg je dan nog steeds foutmeldingen, draai de installme.bat dan nog eens en kijk of er wel bestanden gekopieërd worden.
Bijlagen
starsky.ace
Starsky.ace
(68.03 KiB) 144 keer gedownload

Daymian
Berichten: 17
Lid geworden op: 15 Okt 2009, 16:28

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor Daymian » 20 Jan 2010, 18:18

Nu je het zegt er staat wel bij als ik de installme.bat draai:0Bestand(en) gekopieerd:(

Hoe kan ik dit dan verhelpen?

Alvast bedankt voor de moeite :wink:

Gebruikersavatar
Bruno
Site Admin
Berichten: 854
Lid geworden op: 14 Jun 2007, 18:38
Locatie: Zwd (Zwijndrecht)
Contact:

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor Bruno » 20 Jan 2010, 18:26

Dan heb je waarschijnlijk User Account Control aanstaan in Windows, deze kan je uitschakelen door naar het Configuratiescherm te gaan, dan bij Gebruikersaccounts en Gebruikersaccountbeheer in of uitschakelen het vinkje uitvinken en op OK klikken.

Daymian
Berichten: 17
Lid geworden op: 15 Okt 2009, 16:28

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor Daymian » 20 Jan 2010, 19:28

Heel erg bedankt,de route doet het nu :D

Alleennog 1 probleem,ik kan niet remmen want toen ik begon met de route kon ik niet remmen.
Dit heb ik verandert in de instelling van MSTS en op Save geklikt,alleen is er niks verandert:(

Alvast bedankt voor de moeite

Gebruikersavatar
Bruno
Site Admin
Berichten: 854
Lid geworden op: 14 Jun 2007, 18:38
Locatie: Zwd (Zwijndrecht)
Contact:

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor Bruno » 20 Jan 2010, 19:51

Je kan, normaal gesproken, remmen met de " toets, en de rem lossen met de ' toets.
Zorg dat "Simple Controls" uitgevinkt staat.

Daymian
Berichten: 17
Lid geworden op: 15 Okt 2009, 16:28

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor Daymian » 21 Jan 2010, 18:24

bedankt voor de tip maar hij werkt nog steeds niet elke keer als ik m opsla en ga spelen kan ik niet
remmen met de ingestelde toets en als ik dan terug ga naar system controls dan staat er bij de toets die niet werkt
iets van Acute/Decilla :(

Nog suggesties?

Gebruikersavatar
RJZ222
Supergerbuiker
Berichten: 115
Lid geworden op: 29 Mar 2009, 18:54
Locatie: Lls (Lelystad)
Contact:

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor RJZ222 » 21 Jan 2010, 19:13

Dat is de ; toets! (volgens mij, of anders de ' toets!)
Afbeelding
Webmaster Treinenwereld.eu

Daymian
Berichten: 17
Lid geworden op: 15 Okt 2009, 16:28

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor Daymian » 22 Jan 2010, 16:23

Ja bedankt voor de tip maar die toets werkt niet,laat maar ik rem wel met de muis! :P
Maar nog een vraagje ik had laatst Christrains 1800 verwijdert maar als ik nu het spel opstart zegt hij:
Cant read database file:Trains/Trainset/Christrains 1800/NS 1800.eng maar dit bestand is al verwijdert dus bestaat niet meer
maar ik kan nu niet spelen

Suggesties?

nixer
Berichten: 8
Lid geworden op: 21 Jan 2010, 19:08

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor nixer » 22 Jan 2010, 16:50

Het is heel simpel, die trein er weer opzetten...

VosDaan
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 Jun 2011, 13:04

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor VosDaan » 15 Jun 2011, 14:37

als ik train simulator opstart geeft hij de melding trains/trainset/ns1600/..eng (zoiets) ik heb die trein al lang van mijn harde schijf verwijderd! wat moet ik nu doen? en waar heeft dit mee te maken?

alvast bedankt

Gebruikersavatar
Bruno
Site Admin
Berichten: 854
Lid geworden op: 14 Jun 2007, 18:38
Locatie: Zwd (Zwijndrecht)
Contact:

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor Bruno » 16 Jun 2011, 11:49

Die trein heb je nodig voor een geïnstalleerde activity, dus twee oplossingen:
- Trein weer installeren
- Betreffende activity verwijderen

hansjohan
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 Nov 2009, 02:19

Re: Zaandam-Enkhuizen route probleem

Berichtdoor hansjohan » 31 Aug 2015, 03:57

Hello, route geinstallerd, bat files gedraaid als administrator, xtrack installed. maar niet Newroads (kan ik niet vinden)
Ik kan nergens starsky.ace viden; die hier wordt gegeven wil bij mij niet instaleren.
Als ik de route open en op de pijl drukt opent mijn bureau blad weer! Zelfs 1 keer in een heel andere resolutie.
MSTS staat default geinstalleerd.
Mijn laatste contact me Spoorpunt was in 2009; toen had ik al veel plezier met deze route;
Graag help.
Hans (Canadees lid)


Terug naar “Route's”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron